Hemma igen

Så natten mot lördag tog vi flyget hem igen. Bussen från Mubarak City of Education avgick i tid, och alla var väldigt imponerade. Vi tog Arlanda Express till Stockholm och där skulle Hannes köpa biljett till Linköping. Dock var det slutsålt på min avång (X2000 14.05) så han tog regionaltåget 12.40 istället. Eftersom det är banarbete utanför Norrköping gick det tåget bara till Nyköping, och sedan skulle han ta buss därifrån till Linköping, vilket gav en total restid på tre timmar. Han åkte alltså nästan en och en halv timme innan mig, men skulle komma fram endast 20 minuter före.

Resultaten från IOI är också publicerade nu: http://www.ioi2008.org/index.php?option=com_content&task=view&id=39&Itemid=54
Jag kom alltså på 62a plats, med 9 stegs marginal till silvergränsen.
En jämförelse med BOI-resultaten på http://b08.oi.edu.pl/ visar att jag blivit relativt bättre än senast. Endast 6 tävlande från de baltiska länderna klådde mig på IOI, jämfört med 19 på BOI. Av dem som klådde mig på BOI lyckades bara en göra det även på IOI, medan minst 6 stycken tvärtom blev sämre än jag på IOI.

Kommentarer
Tim [http://blogg.gurka.se/] (2008-08-25 @ 17:53:35):

Grattis!



Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mail:(publiceras ej)
URL:
Kommentar: