Full Pott FAIL

Det är ett ordleksprogram på TV. Det består av ett 3x3-rutnät, men av någon anledning kallar de det för "Kuben".

Det är ett flicknamn som söks med bokstäver från "kuben" - LAMEINSNB
Programledaren har sedan tidigare avslöjat att namnet innehåller ett N, och avslöjar nu att namnet också innehåller ett A. När hon läser upp gamla felaktiga gissningar säger hon "Det är inte Malin, det är inte Anneli, Selina, [....] Men hallå, alla namn förutom Elin innehåller ju redan ett N och ett A!"

Hon insåg inte i tid att det hon sa antydde att de ledtrådar de ger ut är helt värdelösa.

Det är för övrigt kul att de får "Det blir inga fler klockor, inga fler nedräkningar - det är upp till dig att tajma slussen" att låta som något positivt (jämför Siba-kortet).

Detta programs upplägg var dessutom att varje flicknamn gav utdelning (5000 kr när jag började titta vid 10.35). Det var nog delvis anledningen till att endast en enda tittare kom in under de sista 25 minutrarna av programmet. Efter att hon hade gissat på "Minna" vilket programledaren tolkade som "Ninna" (som inte ens är tillåtet enligt kuben) och fått 8000 kr (en nedräkning omkring 10.45 som skulle ge en prishöjning, en ledtråd eller ett samtal gav en prishöjning), var programledaren tvungen att själv läsa upp svaret, som hade gett en chans på 300 000 kr. (Det var för övrigt Anni).

Jag skulle inte bli förvånad ifall folket i kontrollrummet sitter på information om hur många som ringt in och hur mycket pengar de har tjänat, och ser till att inte släppa in någon förrän de har fått in prispengar till vederbörande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mail:(publiceras ej)
URL:
Kommentar: