Resultat

Imorgon läses resultaten upp i Senate House, och precis som förra året kan vi kolla vad vi själva fick online på CamSIS idag. Som vanligt får man bara reda på betyget, dvs "Pass", "Pass with merit" eller "Pass with distinction". (Man kan förstås också faila, och då läses ens namn helt enkelt inte upp i Senate House.) Det är en ganska stor andel som får högsta betyg (distinction), så resultaten är egentligen inte så intressanta.

Imorgon avslöjar förhoppningsvis en hatt-tippning under uppläsningen vem som var bäst (fast det är endast inofficiellt). Eventuellt kan en träskedsuppvisning också avslöja vem som var sämst (dvs godkänd med minsta möjliga marginal)

En skillnad mot tidigare år är att resultaten för varje individuellt prov också är officiellt. Därmed kommer min blunder i Slow Viscous Flow att vara med mig för evigt. Dessa resultat får vi dock inte reda på förrän senare.

För att få reda på (den inofficiella) rankingen måste vi förlita oss på rykten som sipprar ut från diverse Directors of Studies.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mail:(publiceras ej)
URL:
Kommentar: