IMO10,5

Gabriel har sett pa CBS 60 Minutes att bara fem frisyrer är tillatna i Nordkorea. Ikväll var det "party" pa en gräsplan vid Madrids autonoma universitet, och da sag vi att nordkoreanerna hade stajlat till sig lite extra inför kvällen genom att kamma haret snett.

Det var ett rockband som spelade, och det var en stor andel av guiderna som hoppade omkring. Ibland kastade de vatten (bokstavligen, inte bildligt talat) pa varandra, och da gällde det att inte vara i närheten. De badade även i vattenspridare.

Roligast att se var en nordkorean som höll en österrikisk tjej i händerna och hoppade omkring. Det var typ studsig bugg och de gjorde totalt tva turer (tjejen snurrade en gang och killen tva) över 10 minuter. Ibland var det en tredje kille med i ringen och hoppade. När vi stod där och tittade kom vi plötsligt pa att det är olagligt att halla händer offentligt i Nordkorea, sa man kan ju undra vad han tänkte där när de höll bada händerna.

Förresten fick vi en väldigt flexibel linjal pa första tävlingsdagen. Gradskivor var otillatna men man kunde böja linjalen till en cirkel och pa sa sätt mäta upp 12 grader per centimeter pa linjalen. Gabriel tyckte istället att linjalen var sa böjbar att man kunde smiska varandra med den och kallade en för en spank-linjal, och mycket riktigt sag vi idag tva killar som sprang runt och smiskade varandra med de röa linjalerna.

Kommentarer
Rävöra [http://foxears.gurka.se] (2008-07-18 @ 03:56:13):

El gällo att bryto mot el lago i su lando när kommo till el lando där es lagligto! Baro passo påo :p Typ som att köpo sexo när åko till tysklando... (fast mi cado no ska göro)



Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mail:(publiceras ej)
URL:
Kommentar: