IMO6

I morse at vi var inköpta frukost (som bland annat innehöll massor med jordgubbsmarmelad) och därefter hade vi mockarna igen. Den här gangen hade vi och kanadensarna samma uppgifter och ngen löste nagot mer än första uppgiften av tre.

Lunchen intog vi pa en hamburgerresturang och Tony blev sa glad över att det fanns tonyburgare ("Tonyburguesa") att hela svenska laget beställde var sin. Sedan akte vi metro till nagon park där vi satt i en timme medan Victor knöt en knut av sitt skosnöre (ja, han lossade faktiskt sitt skosnöre enkom för att visa det) utan att släppa greppet om ändarna pa det samt vände pa ett mynt utan att vända pa det.

Malet med vistelsen i parken var att vänta pa att pradomuseets gratistid skulle börja, och när det inträffade gick vi in och tittade pa massa malningar. När vi tröttnat gick vi till Burger King och beställde var sin läsk. Här har de tydligen inte hört talas om Morgan Spurlock sa de hade storlekarna "mediana", "grande" och "gigante".

Vi at en trerättersmiddag, inledd av spaghetti med köttfärssas (men man kunde även välja sallad, gazpacho eller nagot annat) som atföljdes av Entrecote, Svärdfisk eller fisk. Till dessert fick man välja mellan glass, fruktcocktail och pudding.

När vi akte tillbaka gled metrotaget in smockfullt pa stationen, men vi klämde oss pa ända.Halvvägs framme fick vi plötsligt höra ett utrop om att taget bara skulle aka tva stationer till. Alla klev av vid ändstationen och perrongen var packad med folk när nästa tag kom fem minuter senare.

Ikäll ska vi packa och imorgon bitti kommer en buss och kör oss till var officiella boplats pa IMO.

Kommentarer
Rävöra [http://foxears.gurka.se] (2008-07-13 @ 23:50:57):

Så det mi cado sägo es att helo den häro veckano no har varto på IMO på riktigto :O då kundeo stannato hemmo hos su cado :(


Tim [http://blogg.gurka.se/] (2008-07-14 @ 13:09:26):

¬_¬ (nu kan jag ocksa!)Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mail:(publiceras ej)
URL:
Kommentar: