Cados 2 år

Idag tog vi bussen in till stan. Vid infarten till resecentrum stannade bussen och tutade på RKW 525, som stod i vägen. Den körde runt och ställde sig mot färdriktningen en bit ifrån infarten. Sen kom det någon och satte sig i bilen och den körde ut genom infarten.

För övrigt stod det en tjej (~15 år) där för ca en vecka sedan. Hon stod och tog bilder på ett hånglande par i samma ålder som satt på staketet. Efter en stund kom det en buss som skulle in till C-hållplatserna. Det fanns tillräckligt med plats så den körde runt tjejen. När bussens front hade passerat henne med ca en halv meters marginal skrek hon till och sprang in till staketet. Hon hade uppenbarligen ingen koll alls. Sedan gick hon och en kompis och tog bilder på dert hånglade paret hela vägen ner för resecentrums C-gata, med ryggen mot ankommande bussar. Det kom en buss och lastade av folk vid första hållplatsen, och jag hoppades på att den skulle köra vidare genom resecentrum och på de fyra ungarna, men den bytte nummer till 565 och jag gick på den istället. När vi körde ut hade de kommit fram till träden, som paret kramade medan de andra två tog bilder.

Det började duggregna så fort vi träffade kör-karin (mi cados kompis) och jag hade mer eller mindre av ren slump ett paraply i väskan. (Det låg kvar sedan frankrike, och jag tänkte att det var lika bra att låta det fortsätta ligga ifall det regnar - hellre ta med ett paraply i onödan än att ta ut det precis innan regn.)

Vi gick runt bland bokaffärer för att hitta inbjudningskort, men det fanns bara 3 dubbla och alla de var till bröllop. Alla andra evenemang verkar endast vara värda enkla inbjudningskort.

Sedan åt vi lunch på Ming Palace, shoppingbuffé för 95 kr + 25 kr dricka. Mi scado åt kött, som svenskar gör, medan jag åt mest frukt. Vi använde självklart pinnar och slafsade omkring med maten eftersom den låg på tallrik.

Jag var efteråt tvungen att följa med mi scado in på TWILFIT för att hon skulle köpa BH till balen. När vi kom ut mötte vi hennes mamma, hennes systeryster och spöregn.

På väg hem hyrde vi tre filmer - Pirates 3, American Pie 6 och The Tracey Fragments. Den första var bra, den andra okej (ingen vettig handling, fast mi cado tyckte att den var bra), och den tredje slutade vi titta på för att den bara bestod av pictures in picture och skakig kamera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mail:(publiceras ej)
URL:
Kommentar: