EUCYS2

Förresten var vi på Tivoli igår. Fast vi gick hem efter att ha åkt endast en attraktion för karl hade ont i huvet. Den var iallafall kul. Några av er vet vilken jag menar.

Idag var första utställningsdagen, och den började med att vår modell havererade. I vilket fall fick vi besök från en jurymedlem och han var entusiastisk. Undrar om han hittat bristerna i vårt projekt.

Förresten är det stor skillnad mellan oss och de andra utställande länderna - jag pratade med italienarna och de ursäktade lite brister i sitt projekt med att de bara hade hållit på i ett år med det. Här förväntas man alltså ha lagt ner långt mer tid än 100 timmar. Folk här blir också förvånade av att höra att man i Sverige tävlar med sitt projektarbete (gymnasiekurs 100p) och inte privat kommer på projekt som man lägger ner tusentals timmar på för att komma hit och tävla.

På kvällen idag var det party. X-Factor-frederik sjöng.

Kommentarer
Rävöra [http://midnattsbarn.blogg.se/] (2008-09-23 @ 01:37:42):

Demonen är roligast :DHoppas det går bra för er, kom hem snart. F.ö. så har Annika, Paul och Hjalmar födelsedagsfest hos Annika på lördag. Ni kommer väl hem då?Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mail:(publiceras ej)
URL:
Kommentar: