Marketing WIN!

(Jag har massor att skriva om men jag måste klara av mina läxor innan jag kan avsätta tid till bloggandet. Följande är dock för viktigt för att vänta.)

För några veckor sedan såg jag katten skicka en tackfilm.se-länk till erinil på facebook. Filmen är reklam från Radiotjänst för TV-avgift, men det häftiga är att man kan klippa in en bild på en person i filmen, och resultatet ser relativt realistiskt ut.

Så idag har den engelsk-textade versionen av denna film nått mina vänner i Cambridge, och bland annat Lukas Brantner (bästa matematikern i min årskurs) har postat sin version på facebook. Säga vad man vill om TV-avgift, men Radiotjänsts PR-avdelning kan vara nöjda över att folk i andra länder länkar till deras reklam.

Här i England får vi i början på varje termin ett brev från tvlicensing.co.uk som säger att kontrollbesök till våra rum har planerats och att vi bör betala avgiften snarast om vi har TV eller tittar på direktsänd TV via nätet på datorn (!). De rutinerade studenterna identifierar kuvertet och slänger det i papperskorgen innan de lämnar postrummet.

Kommentarer
Erik [http://nilssonerik.blogg.se/] (2010-01-23 @ 21:07:34):

Haha, katten och erinil :P


Katarina [http://kirschbeeren.blogspot.com] (2010-01-25 @ 22:37:33):

Kul att du uppmärksammar oss på FB ;)


Katarina [http://kirschbeeren.blogspot.com] (2010-01-28 @ 15:20:23):

Du kan väl läsa och se om det stämmer? http://ekotank.blogspot.com/2010/01/spara-200-kg-koldioxid-per-ar-pa-att.html



Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mail:(publiceras ej)
URL:
Kommentar: